Upptäcka

oss

MED DIREKT NÄRHET TILL HAVETS SALTA STÄNK

Piccola Italia Göteborgs italiensk restaurang Stockholm sverige mat pizza pasta

Ospitalitá, Gastronomia, Convivialità

Ospitalitá:

Ge våra gäster den uppmärksamhet de önskar, du väljer om vi ska inviga dig i våra yrkeskunskaper och berätta hur vi omsorgsfullt valt och tillagat det vi bär fram eller om du vill avnjuta din middag i stillsamhet.

Convivialità

Skapa en gemytlig stund runt ett bord med god mat och dryck. Lyfta fram dialogerna, reflektionerna och njutningen av socialt umgänge.

Gastronomia

Njut av en mängd smårätter och tilltugg, delikata charkbrickor, antipasti, risotto- och pastarätter. Allt med en italiensk touch, tillagat med högklassiga råvaror. 

Vi vill berätta en historia: La Gastronomia Italiana; genom att med stolthet och passion servera väl genomtänkta och studerade smakkombinationer i dess enkelhet och fräschör. Låt även vår Sommelier ge Er en upptäcktsfärd i Italienska vindistrikt

Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Vill du jobba hos oss?

VI VILL INTE HA DITT CV. VI VILL HA DIG!
La Piccola är stor och större ska den bli ! Vi behöver någon som hjälpa oss servera med samma kvalitet, glädje och kärlek som vi gör. Kunskap kring italiensk mat och dryck, eller stor vilja att lära, är en viktig egenskap för arbetet. kontakta oss! Du behöver inte en CV
Piccola Italia Göteborgs italiensk restaurang Stockholm sverige mat pizza pasta

Upplevelser är viktiga

Välkommen till La Piccola Italia. Vi serverar italiensk mat och vin på vårt speciella sätt. Dessutom har vi en underbar restaurang, där man i lugn och ro kan avnjuta en middag för mindre sällskap och större sällskap mellan 8-12 personer.

eller ringa oss: +46 0 (31) 14 19 64

Nordenskiöldsgatan 21, 413 09 Göteborg

info@piccolaitalia.se